VOORGERECHTEN
Grootmoeders tomatengroentensoepje met balletjes
Uiensoep met geraspte emmentaler
Vissoep met stukjes vis en garnalen
Mozzarella met tomaat, olijfolie en basilicum
Noordzeecocktail met grijze garnalen
Rundcarpaccio
Kaaskroketten
Garnaalkroketten
Duo garnaal- en kaaskroketten
Gerookte zalm
Scampi’s in knoflookboter
Prijzen variërend van 8 tot 15 euro
SALADES
Salade spek
sla, spekblokjes, appel, tomaat, komkommer, …
Ceasar salad
sla, kip, croutons, parmezaanse kaas, ...
Salade geitenkaas
sla, geitenkaas, rozijnen, peer, hazelnoten, ...
Salade kip
Salade, gegrilde kip, appel, wortelen, ...
Tomate-crevettes
sla, tomaat, garnalen
Salade scampi
sla, scampi’s, witloof, roze pompelmoes, ...
Salade niçoise
sla, verse zwaardvisfilet, ansjovis, tomaat, ei, olijven, …
Griekse salade
sla, tomaat, komkommer, paprika, feta, olijven, ui, ...
Prijzen voorgerecht (normale portie) variërend van 12,50 tot 14,50 euro
Prijzen hoofdgerecht (grote portie) variërend van 18 tot 26 euro
VLEESGERECHTEN
Steak
sappige rundtournedos van circa 250 gram geserveerd met de saus van uw keuze (knoflookboter, pepersaus, champignonsaus, béarnaisesaus, roquefortcrème, satépindasaus of graanmosterdsaus)
Ontbeende entrecote
gegrilde entrecote van circa 350 gram geserveerd met de saus van uw keuze
Kipfilet
Dubbele kipfilet geserveerd met de saus van uw keuze
Lamskoteletten met knoflookboter
5 dubbele lamskoteletten
Kippenbrochette met satépindasaus
een spies van circa 350 gram kip met paprika en ajuin
Stoofvlees op z'n vlaams
rundscarbonade op basis van donkere leffe
Lamskroon
gesneden uit één van de meest malse delen van het jonge lam (ca. 250 gram)
Mixed grill
5 verschillende soorten gegrild vlees (een stuk steak, een lamskoteletje, een ½ kipfilet, een gezouten varkenslapje en een stuk sparerib),geserveerd met 4 heerlijke sausjes. voor de grote honger!
Spareribs
dubbele lat met een smeuïg, licht gerookt afwerklaagje, geserveerd met 4 heerlijke sausjes
Rundbrochette
een spies van circa 350 gram sappig rundvlees, geserveerd met 4 heerlijke sausjes
Brochette "de pottekijker"
rund-, kippen- en lamsvlees samen op één spies, geserveerd met 3 heerlijke sausjes
Onze vleesgerechten worden geserveerd met een slaatje en met frietjes, een aardappel in de schil met lookboter of met rijst
Prijzen variërend van 18,50 tot 26 euro
VISGERECHTEN
Victoriabaarsfilet op zuiderse wijze
victoriabaarsfilet, tomaten, ajuin, citroen, ansjovis, kappertjes en witte wijn
Gegrilde zwaardvisfilet
gegrilde zwaardvisfilet met citroen-venkelboter, mosterdsaus, béarnaisesaus of tartaarsaus
Vispannetje “de pottekijker”
met zalm- en victoriabaarsfilet, scampi's, gamba, groentjes, mosselen en grijze garnaaltjes in een roomsausje
Gegrilde zalmfilet
gegrilde zalmfilet met met citroen-venkelboter, mosterdsaus, béarnaisesaus of tartaarsaus
Victoriabaarsfilet in papillot
in een roomsausje met tomaatjes, champignons en ui en rijkelijk bestrooid met grijze garnaaltjes
Scampi’s in knoflookboter
gepelde scampi’s in kokende knoflookboter met stukjes look en spaanse pepertjes
Onze visgerechten worden geserveerd met een slaatje en met frietjes, een aardappel in de schil met lookboter of met rijst
Prijzen variërend van 22 tot 25 euro
NAGERECHTEN
Chocolademousse
chocolademousse van donkere chocolade
Flan caramel
romige vanilleflan met caramelsaus
Rijstpap
dé vlaamse klassieker met saffraan en bruine suiker
Cheesecake
zachte, romige cheesecake met frambozencoulis en geroosterde amandelschilfers
Dame blanche
vanille-ijs, chocoladesaus, slagroom
Coupe amarena
vanille-ijs, amarenakersen, kirsch, slagroom
Coupe speculaas
vanille- en speculaasijs, speculaassaus, slagroom
Coupe bresilienne
mokka-ijs, bresiliennenootjes, caramelsaus, slagroom
Ijskoffie
mokka-ijs, koffie, tia maria, slagroom
Prijzen variërend van 8 tot 10 euro