Enkele praktische online reserveringstips:

- Wanneer het systeem hieronder aangeeft dat er op het gevraagde tijdstip geen meer plaats is, is er ook géén enkele andere mogelijkheid om op om dit tijdstip een tafel te reserveren. Reserveren via telefoon of mail heeft dan ook geen nut meer. Ook een ander tijdstip selecteren om dan in de opmerking het gewenste aankomstuur te noteren heeft weinig zin.

- Uw onlinereservering is pas definitief als op het einde een reserveringsnummer verschijnt. Als u nadien géén bevestigingsmail ontvangt, dan kijkt u best een keertje in uw spamfolder. Op momenten dat de servers druk bezet zijn, kan het soms tot 10 minuten duren vooraleer u een bevestigingsmail ontvangt.

- Alhoewel we zoveel mogelijk aan ieders wensen proberen te voldoen, zijn tafelvoorkeuren zijn steeds onder voorbehoud van de omstandigheden van het moment.

- Onlinereserveringen kunnen nooit afhangen van vragen/voorwaarden in het opmerkingenveld. Als u met vragen zit die bepalend zijn om al dan niet te reserveren, raden wij aan ons eerst hiermee te contacteren vooraleer definitief te reserveren.

- Om toch op een vlotte manier te kunnen blijven werken en de wachttijden voor de anderen niet te lang te maken, beperken wij de groepen tijdens de weekends (vrijdag, zaterdag en zondag) tot -zonder uitzondering- 8 personen. Tijdens de midweeks (maandag tot en met donderdag) én als de drukte het toelaat aanvaarden wij groepen tot -zonder uitzondering- maximum 12 personen. Hiervoor reserveren kan enkel per telefoon, bij voorkeur tussen 10 en 12 uur of tussen 16 en 17 uur.