Op een veilige en correcte manier reserveren? Lees dan zeker de reserveringstips onderaan de pagina…

Enkele praktische online reserveringstips:

- Het heeft geen nut nog te willen reserveren via telefoon, mail of sociale media indien het systeem hierboven al aangeeft dat er op het gevraagde tijdstip geen meer plaats is.

- Het systeem houdt enkel rekening met het aankomstuur in het desbetreffende veld. Een ander (nog vrij) tijdstip selecteren om dan in de opmerking het werkelijke aankomstuur te noteren heeft dan ook weinig zin.

- Uw onlinereservering is pas definitief als op het einde een reserveringsnummer verschijnt.

- Als u nadien géén bevestigingsmail ontvangt, dan kijkt u best een keertje in uw spamfolder. Op momenten dat de servers van Resengo druk bezet zijn, kan het soms tot 10 minuten duren vooraleer u een bevestigingsmail ontvangt.

- Alhoewel we zoveel mogelijk aan ieders wensen proberen te voldoen, zijn tafelvoorkeuren zijn echter steeds onder voorbehoud van de omstandigheden van het moment.

- Voorwaardelijke reserveringen (reserveringen met vragen en/of voorwaarden in het opmerkingenveld) worden best vermeden. Als u met vragen zit die bepalend zijn om al dan niet te reserveren, raden wij aan ons eerst hiermee te contacteren vooraleer definitief te reserveren.

- Wij aanvaarden -zonder uitzondering- groepen tot maximum 8 personen.